4 manieren hoe bedrukte tassen je merkbekendheid kunnen vergroten

4 manieren hoe bedrukte tassen je merkbekendheid kunnen vergroten

Of het nu katoenen, canvas, vilten of non-woven tassen zijn. Wanneer ze bedrukt zijn met je logo of bedrijfsnaam kan het je merkbekendheid vergroten en een positieve indruk achterlaten bij klanten. Maar hoe kun je bedrukte tassen het beste inzetten? En op welke manieren kun je je merkbekendheid vergroten?

1. Herbruikbaar

Een mooie en stevige bedrukte tas is aantrekkelijk om vaker te gebruiken. Wanneer klanten met een tas rondlopen waar je logo of bedrijfsnaam op staat, worden andere mensen ook blootgesteld aan je merk. Ze dienen dan als zogenoemde wandelende reclameborden. Dit verhoogt de merkherkenning en kan een goede indruk achterlaten bij mensen. Zeker wanneer de tas er mooi uitziet. Er is een kans dat je nieuwe klanten aantrekt, omdat ze ook zo’n leuke bedrukte tas willen!  

2. Merchandise en giveaways

Bedrukte tassen kunnen worden gebruikt als merchandise om extra inkomsten te genereren. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor giveaways bij speciale evenementen zoals feestdagen of op beurzen. Mensen zijn dol op gratis items en zullen graag een bedrukte tas meenemen als aandenken aan je merk. 

3. In-store branding

Als je een fysieke winkel hebt, kun je bedrukte tassen inzetten als onderdeel van je in-store branding. Gebruik ze als verpakkingsoplossing voor aankopen of bied ze aan als loyaliteitsbeloning gecombineerd met een spaaractie. Dit draagt bij aan een positieve klantbeleving en versterkt de band met je merk. 

4. Zorg voor herkenning

Merkherkenning is erg belangrijk. Dit kun je vergroten door je huisstijl terug te laten komen in de bedrukte tassen. Wanneer mensen vaker blootgesteld worden aan de kleuren en stijl van je logo zullen ze dit sneller associëren met je merk. Kies daarnaast voor een tas die past bij de producten die je verkoopt. Zo hebben canvas tassen vaak een jonge, hippe uitstraling en vilten tassen stralen meer luxe uit. Kortom, genoeg redenen om bedrukte tassen aan te schaffen voor je merk of winkel! Ben je nog op zoek naar een webshop om tassen te laten bedrukken? Rotimshop.nl is dé online webwinkel voor je bedrukte tassen. Ze hebben een breed assortiment aan canvas, katoenen, vilten en non-woven tassen die je kunt laten bedrukken met je eigen logo of bedrijfsnaam. Neem snel een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden!

4 manieren hoe bedrukte tassen je merkbekendheid kunnen vergroten
Schuiven naar boven