De leukste tassentrends van 2020

tas

Het maakt niet uit hoeveel je er al in je kast hebt hangen, tassen heb je nooit genoeg. Zodra je een paar goede basis tassen in je bezit hebt kun je je gaan richten op de trends per seizoen. En laten dat nou de meest leuke tassen zijn voor dit jaar. Wij zetten ze graag op een rijtje zodat je precies weet waar jij dit jaar mee scoort.

De rieten tas

Dit jaar zie je veel natuurproducten terug komen in de tassen. De meeste tassen zie je nu met riet voorbij komen en zijn vaak mooie ronde tassen met een leuke leren band. Kies voor een rieten strandtas of gebruik hem als je casual gekleed bent. Wil je de tas op je outfit afstemmen? Combineer jouw rieten tas met een mooie rieten sleehak. Of ga voor een sneaker met een rieten zool. 

De statement tas

Waar vorig jaar de pasteltinten helemaal hot waren zie je nu juist felle kleuren terug komen. Door de felle kleuren krijg je echt een statement tas die perfect aansluit op een simpele outfit. Voor de avond kun je een rode clutch perfect combineren met rode schoenen.

De leren tas

Wil je een tas kopen die meer dan één seizoen mee gaat? Dan is de leren tas jouw optie. Door te kiezen voor een goede kwaliteit gaat jouw investering jaren mee. Want zeg nu zelf, je wilt liever een dure tas die 5 jaar mee gaat dan iedere paar maanden in een nieuwe tas investeren. Ga dit jaar voor een mooie schoudertas of kies een leren rugzak, bijvoorbeeld van micmacbags. Ook voor mannen is de leren rugzak een leuke accessoire. Zorg er wel altijd voor dat je tas past bij de andere leren accessoires. Dus heb je zwarte leren schoenen en een riem, dan ga je absoluut voor een zwarte tas.

De heuptas

Waar je een paar jaar geleden nog vreemd keek bij heuptassen zijn ze nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook dit jaar is de heuptas iets wat je niet weg kunt denken. Helaas hebben we dit jaar niet veel festivals om tasjes te dragen, maar dat houd niemand tegen om ze te dragen. Zelfs bij een stevige wandeling in eigen land is dit de perfecte accessoire. Wil je de tas extra laten opvallen? Kies dan voor een mix & match combinatie, dus bijvoorbeeld een dierenriem met een mooie basic tas.

De leukste tassentrends van 2020
Schuiven naar boven